Sevindikli Ortaokulu


Vizyon: - SEVİNDİKLİ İLKOKULU&ORTAOKULU öğrencileri Çevreye duyarlı, çalışkan, dürüst, ahlaklı - Mustafa Kemal Atatürk ün ilkelerine bağlı, inkılâplarıyla yaşayan, - Türkiye cumhuriyetini korumanın ilk vazifesi olduğu bilen, Sömürmeyi değil kazan kazan ilkesini benimseyen, - Vatanına ve milletine duyduğu sevgiyle çalışarak, - Çağın gereklerine sahip ancak çağın ötesine geçmeyi hedefleyen - Ulaşılmazlarla yorulmak yerine yaptıkları işin en iyisi olmayı hedefleyerek - Mantığı idealleri ile birleştirebilen, Sevgi ve saygı erdemlerini kazanmış, - Başarının verdiği hazzı tatmış, yenilgilerinden ders çıkaran - Vazgeçilmez olmayı değil sevilen olmayı tercih eden - Bilim ve teknolojiyi üst düzeyde kullanabilen, - Problemleri değil çözümleri değerli gören, - Hukuku üstün, ahlakı dost, sevgiyi amaç, huzuru hedef bilen bireylerdir.

Misyon: - Öğrencilerimize Atatürk’ün ilke ve inkılâplarını benimseterek; - Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen vatandaşlar olarak yetiştirmek. - Öğrencilerimizin yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, - Özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, - Çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, - Yaratıcı ve pozitif düşünen, çağdaş bilgilere ulaşabilen, - Dünyada eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen bireyler olarak görmek. - Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirerek; - Öğrenimlerin devamında bu donanımlarla başarılı bireyler olmalarını sağlamak; - Okul çevresine Eğitim-Öğretim, Bilim ve Kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.

Başarılar: • 2011-2012 Eğitim – Öğretim yılında 8 Anadolu lisesi 1 Anadolu İmam Hatip Lisesi,2 Anadolu Meslek Lisesine olmak üzere toplam 11 öğrencimiz yerleştirilmiştir. • 2012-2013 Eğitim-öğretim yılında hedefimizin bu okullara daha çok öğrenci yerleşmesini sağlamak olacaktır • 2009-2010 Eğitim-öğretim yılında Fen ve Teknoloji dalındaki yarışmalarda yön bulan Terlik ile derece almıştır. • 2011-2012 Bu benim eserim Proje yarışmasında ilçede seçilen 8 projeden 2 tanesi okulumuza aittir.

Saatler: 09.10 - 15.10
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil:
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 99
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02625337302

Belgegeçer - (262) 533 7088

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sevindikliortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Sevindikli Mahallesi Sevindikli Merkez Mevkii No43 KÖRFEZ/ KOCAELİ

Öğretmen :8
Öğrenci :100
Derslik :11
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2386
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Körfez Sevindikli Köyü

Adres - Sevindikli Mahallesi Sevindikli Merkez Mevkii No43 KÖRFEZ/ KOCAELİ

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İzmit´e 30 km, Körfez´e 21 km uzaklıktadır.