OUR DIGITALIZING WORLD eTwinning 2021 Mayıs Ayı Etkinlikleri

OUR DIGITALIZING WORLD eTwinning 2021 Mayıs Ayı Etkinlikleri

21.05.2021 315

ETWINNING GÜNÜ ETKİNLİĞİMİZDEN

eTwinning Günü etkinliğimizde özel konuklarımız; bizlere sürekli yardımcı olan Kocaeli eTwinning İl Koordinatörü Sinan SARI, Altınbaş Üniversitesi Çocuk Koruma ve Bakım Hizmetleri Programı Başkanı ve Aile Danışmanı Barış TUNCER, Körfez eTwinning Destek Elçileri S.Nur ERGÜN ve Volkan Alparslan KILIÇ öğretmenlerimiz bu etkinlikte de bizi yalnız bırakmadılar. Körfezkent Emlak Konut Ortaokulu Müzik Öğretmeni Necla TUĞRAN öğretmenimiz de öğrencilerinin çaldıkları enstrümanlar ile oturumumuza konuk oldu. Etkinliğe katılan velilerimiz yorumlarıyla proje hakkındaki olumlu düşüncelerini ifade ettiler. Konuklarımıza projemizdeki çalışmalarımızdan da bahsettik, video izledik, eTwinning anketi gerçekleştirdik. Etkinlik sonunda öğrencilerimiz hazırlamış oldukları eTwining çizimleriyle poz verdiler. Kısacası eTwinning gününe yakışır bir kutlama yapmış olduk.

13-06-2021

DİJİTAL KARBON AYAK İZİ FARKINDALIK ORTAK EĞİTİMİ

Dijital Karbon Ayak İzimiz Farkındalığı kazandırabilmek için Sefa öğretmenimiz tüm proje üyelerimize ortak bir eğitim vermiştir. Çevre sorunları eğitimlerimizde bahsettiğimiz karbon salınımı konusu bu sefer de dijital olarak karşımıza çıkmış oldu. Bu kavramın ne olduğu, hangi dijital işlemin ne kadar karbon salınımına neden olduğu, bunu nasıl azaltabileceğimiz hakkında bilgiler verildi. Öğrencilerimizin de bir hayli dikkatini çeken bu konu, hepimizin dijital ortamda vakit geçirirken üzerinde çokça düşünmemiz gerektiğini bizlere gösterdi. 

13-06-2021

STEM UYGULAMALARI

Projemizin ortak ürünü olan Akıllı Evin bölümlerinden biri olan Akıllı Uzaktan Kontrollü Kapı Sistemini 4 ders saatlik çalışmayla ve STEM planımıza bağlı olarak geliştirdik. Öğrencilerim meslek gruplarındaki görevlerine uygun olarak işbirlikli bir çalışmayla etkinlikte aktif olarak yer almışlardır.

13-06-2021

PROJE ORTAK ÜRÜNÜMÜZ

13-06-2021

Modeli incelemek için tıklayınız